Op woensdag 29 maart 2023 vanaf 10:00 uur doet de rechtbank Haarlem uitspraak in de rechtszaak over bij de residentiele instellingen van de Goede Herder-congregatie. 

Net als de vorige zitting, zal ok deze zitting digitaal toegankelijk zijn via een zogeheten livestream (een live videoverbinding met de zittingszaal).  Meer informatie hierover, alsmede de directe link naar de livestream zijn op de website van de rechtbank gepubliceerd. 

Klik daarvoor op  >> deze link <<

De eiseressen in deze procedure worden bijgestaan door advocaten Liesbeth ZegveldBrechtje Vossenberg en Thomas van der Sommen.

Eerdere berichten:

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.