Voor open sollicitaties voor een functie als advocaat(-stagiaire) of voor een administratieve functie kunt u contact opnemen met Marissa Mogge-Ooms (sollicitaties@prakkendoliveira.nl)

Team assistant

Voor de sectie migratierecht zijn wij per direct op zoek naar een team assistant. De volledige functieomschrijving vindt u hier. 

Studentstagiaires

Ben je rechtenstudent in de laatste fase van je masteropleiding of recent afgestudeerd en wil je een paar maanden meelopen op een bijzonder advocatenkantoor? Bij Prakken d'Oliveira krijg je alle kans om ervaring op te doen binnen een van onze rechtsgebieden. Stages zijn in beginsel voor een periode van drie maanden. Wij bieden een bescheiden stagevergoeding aan.

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van een recent cv met universitaire cijferlijsten (LL.B en LL.M) per e-mail op. Geef duidelijk aan wat je motivatie is, waarom je juist voor Prakken d'Oliveira en het betreffende rechtsgebied kiest, en vanaf welke datum je beschikbaar bent. Vermeld ook eventuele relevante bijbanen en nevenactiviteiten. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan bij welke van onze vier secties je graag stage wil lopen (te weten: internationaal recht, strafrecht, migratierecht of milieu- en natuurbeschermingsrecht), althans welke van de vier secties jouw voorkeur heeft.

  • De sectie milieu- en natuurbeschermingsrecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. We zoeken wel weer een stagiair(e)s vvanaf 1 januari 2020 (en daarna). Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 15 december 2020 a.s. je sollicitatie naar Dora Brouwer (dbrouwer@prakkendoliveira.nl). 

  • De sectie migratierecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode juli t/m september 2021. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie tussen 25 en 31 mei 2021 naar Isa van Krimpen (ivankrimpen@prakkendoliveira.nl). 

  • De sectie internationaal recht en mensenrechten heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. Er zijn weer plekken vrij vanaf het eerste semester van het collegejaar 2021/2022. Het gaat om een stage van september - november of december - januari. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie vóór 31 mei 2021 naar Elles ten Vergert (etenvergert@prakkendoliveira.nl ).

  • De sectie strafrecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode februari t/m april 2021. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 15 december 2020 naar Frederieke Dölle (fdolle@prakkendoliveira.nl).

In beginsel neemt Prakken d'Oliveira alleen Nederlandstalige studentstagiaires aan met kennis van het Nederlands (proces)recht. Een belangrijk deel van onze praktijkvoering vereist deze kennis.

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.