Voor open sollicitaties voor een functie als advocaat(-stagiaire) of voor een administratieve functie kunt u contact opnemen met Marissa Mogge-Ooms en/of Annette Zamora.


Advocaat-medewerker migratierecht

De sectie migratierecht wil zich versterken met een nieuwe collega op het gebied van het reguliere migratierecht, met een nadruk op arbeidsmigratie. Klik hier voor de vacature.


Studentstagiaires

Ben je rechtenstudent in de laatste fase van je masteropleiding of recent afgestudeerd en wil je een paar maanden meelopen op een bijzonder advocatenkantoor? Bij Prakken d'Oliveira krijg je alle kans om ervaring op te doen binnen een van onze rechtsgebieden. 

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van een recent cv met universitaire cijferlijsten (LL.B en LL.M) per e-mail aan sollicitaties@prakkendoliveira.nl. Geef duidelijk aan wat je motivatie is, waarom je juist voor Prakken d'Oliveira en het betreffende rechtsgebied kiest, en vanaf welke datum je beschikbaar bent. Vermeld ook eventuele relevante bijbanen en nevenactiviteiten.

  • Geef bij je sollicitatie duidelijk aan bij welke van onze drie secties je graag stage wil lopen (te weten: internationaal recht, strafrecht, of migratierecht), althans welke van de drie secties jouw voorkeur heeft.
  • De sectie migratierecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerste volgende vrije plek voor een stage is voor de periode september t/m december 2019. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie in de maand juni 2019 (uiterlijk 30 juni) naar Jo-Anne Nijland (jnijland@prakkendoliveira.nl).
  • De sectie internationaal heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode augustus t/m oktober 2019. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie in de maand mei 2019 (uiterlijk 31 mei) naar Elles ten Vergert (etenvergert@prakkendoliveira.nl).
  • De sectie strafrecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode juli t/m september 2019. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 20 mei 2019 naar Frederieke Dölle (fdolle@prakkendoliveira.nl).

In beginsel neemt Prakken d'Oliveira alleen Nederlandssprekende studentstagiaires aan met kennis van het Nederlands (proces)recht. Een belangrijk deel van onze praktijkvoering vereist deze kennis.

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.