Vacature: Juridisch Secretaresse / Team assistant vanaf 24 uur per week 

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Vacature: Lunchmedewerker (15 uur per week)

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Studentstagiaires

Ben je rechtenstudent in de laatste fase van je masteropleiding of recent afgestudeerd en wil je een paar maanden meelopen op een bijzonder advocatenkantoor? Bij Prakken d'Oliveira krijg je alle kans om ervaring op te doen binnen een van onze rechtsgebieden. Stages zijn in beginsel voor een periode van drie maanden. Wij bieden een bescheiden stagevergoeding aan.

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van een recent cv met universitaire cijferlijsten (LL.B en LL.M) per e-mail op. Geef duidelijk aan wat je motivatie is, waarom je juist voor Prakken d'Oliveira en het betreffende rechtsgebied kiest, en vanaf welke datum je beschikbaar bent. Vermeld ook eventuele relevante bijbanen en nevenactiviteiten. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan bij welke van onze vier secties je graag stage wil lopen (te weten: internationaal recht, strafrecht, migratierecht of milieu- en natuurbeschermingsrecht), althans welke van de vier secties jouw voorkeur heeft.

  • De sectie milieu- en natuurbeschermingsrecht heeft in 2024 geen plek vrij voor een student-stagiair. Er zijn weer plekken vrij voor een stage van januari t/m maart, april t/m juni, juli t/m september en oktober t/m december 2025. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar Larab Mohammad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We nemen sollicitaties aan totdat een geschikte kandidaat is gevonden. Let op: voor deze stage is kennis van de Awb nodig. Kennis van bijvoorbeeld de Wnb of het omgevingsrecht zijn een pré.  

  • De sectie migratierecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiair. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode juli t/m september 2024 en oktober t/m december 2024. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie tussen 1 en 5 juni 2024 naar Isa van Krimpen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • De sectie internationaal recht en mensenrechten heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. Er zijn weer plekken vrij voor een stage van augustus t/m oktober, september t/m november, november t/m januari en december t/m februari. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie in de laatste week van mei 2024 naar Thomas van der Sommen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De deadline om te solliciteren is 31 mei 2024

  • De sectie strafrecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. Er zijn weer plekken vrij voor een stage van juli t/m september, oktober t/m december en januari t/m maart 2025. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline om te solliciteren voor de stageperiode vanaf juli 2024 is 12 mei. 

In beginsel neemt Prakken d'Oliveira alleen Nederlandstalige studentstagiaires aan met kennis van het Nederlands (proces)recht. Een belangrijk deel van onze praktijkvoering vereist deze kennis.

Voor open sollicitaties voor een functie als advocaat(-stagiaire) of voor een administratieve functie kunt u contact opnemen met Marissa Mogge-Ooms (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.