Vacature: Juridisch Secretaresse / Team assistant (m/v) 24-32 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een juridisch secretaresse / team-assistant voor 24-32 uur in de week. Klik hier voor meer informatie.

Vacature: Juridisch Secretaresse / Team assistant sectie Strafrecht (m/v) 24-38 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een juridisch secretaresse / team assistant voor de sectie Strafrecht voor 24-38 uur in de week. Klik hier voor meer informatie.

Vacature: Juridisch Secretaresse / Team assistant sectie Internationaal Recht en Mensenrechten (m/v) 16-32 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een juridisch secretaresse / team assistant voor de sectie Internationaal Recht en Mensenrechten voor 24-38 uur in de week. Klik hier voor meer informatie.

Vacature: Officemanager (m/v) 24-32 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een officemanager voor 24-32 uur in de week. Klik hier voor meer informatie.

Studentstagiaires

Ben je rechtenstudent in de laatste fase van je masteropleiding of recent afgestudeerd en wil je een paar maanden meelopen op een bijzonder advocatenkantoor? Bij Prakken d'Oliveira krijg je alle kans om ervaring op te doen binnen een van onze rechtsgebieden. Stages zijn in beginsel voor een periode van drie maanden. Wij bieden een bescheiden stagevergoeding aan.

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van een recent cv met universitaire cijferlijsten (LL.B en LL.M) per e-mail op. Geef duidelijk aan wat je motivatie is, waarom je juist voor Prakken d'Oliveira en het betreffende rechtsgebied kiest, en vanaf welke datum je beschikbaar bent. Vermeld ook eventuele relevante bijbanen en nevenactiviteiten. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan bij welke van onze vier secties je graag stage wil lopen (te weten: internationaal recht, strafrecht, migratierecht of milieu- en natuurbeschermingsrecht), althans welke van de vier secties jouw voorkeur heeft.

  • De sectie milieu- en natuurbeschermingsrecht is per direct op zoek naar een student-stagiaire voor een periode van drie maanden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar Dora Brouwer (dbrouwer@prakkendoliveira.nl). We nemen sollicitaties aan totdat een geschikte kandidaat is gevonden. Let op: voor deze stage is kennis van de Awb nodig. Kennis van bijvoorbeeld de Wnb of het omgevingsrecht zijn een pré. 
  • De sectie migratierecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode juli t/m september 2022 en oktober t/m december 2022. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie tussen 1 en 5 juni 2022 naar Isa van Krimpen (ivankrimpen@prakkendoliveira.nl). 
  • De sectie internationaal recht en mensenrechten heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. Er zijn weer plekken vrij vanaf het eerste semester van het collegejaar 2022/2023. Het gaat om een stage van augustus - oktober, november - januari of december - februari. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie vóór 31 mei 2022 naar Thomas van der Sommen (tvandersommen@prakkendoliveira.nl).

  • De sectie strafrecht heeft op dit moment geen plek vrij voor een student-stagiaire. De eerst volgende vrije plek voor een stage is voor de periode 1 november 2022 tot 1 februari 2023. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 10 oktober 2022 naar Frederieke Dölle (fdolle@prakkendoliveira.nl).

In beginsel neemt Prakken d'Oliveira alleen Nederlandstalige studentstagiaires aan met kennis van het Nederlands (proces)recht. Een belangrijk deel van onze praktijkvoering vereist deze kennis.

 

Voor open sollicitaties voor een functie als advocaat(-stagiaire) of voor een administratieve functie kunt u contact opnemen met Marissa Mogge-Ooms (sollicitaties@prakkendoliveira.nl)

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.