Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

 

Linnaeusstraat 2-A, 1092 CK Amsterdam, tel. +31 20 344 6200,
fax +31 20 344 6201, info@prakkendoliveira.nl

Routebeschrijving openbaar vervoer

LET OP: Indien u gebruik maakt van 9292.nl dan dient u het adres Linnaeusstraat 2 in te vullen.

Vanaf Amsterdam Centraal Station (15 minuten):
Metro 51, 53 of 54 naar station Weesperplein. Van Weesperplein met tram 19 richting Diemen Sniep, tot halte Eerste Van Swindenstraat (3 haltes). De ingang is rechts naast de tramhalte, links van de ingang van het Tropenmuseum.

Of: Tram 14 (richting Flevopark) tot halte Alexanderplein. Loop naar het oosten op het Alexanderplein, richting de Alexanderkade. Sla linksaf naar de Mauritskade/de s100. Sla rechtsaf de Linnaeusstraat in. De ingang is aan uw rechterhand, links van de ingang van het Tropenmuseum. Ongeveer 6 minuten lopen.

Vanaf station Amsterdam Muiderpoort (11 minuten):
Loop in zuidwestelijke richting onder het spoor door en de Domselaerstraat in. Volg deze tot aan de Linnaeusstraat. Sla rechtsaf de Linnaeusstraat in en volg deze tot voorbij het Oosterpark. De ingang is aan uw linkerhand, links van de ingang van het Tropenmuseum. Ongeveer 11 minuten lopen.

Of: Tram 1 (richting Osdorp de Aker) of tram 3 (richting Zoutkeetsgracht) tot halte Linnaeusstraat/Wijttenbachstraat. Sla rechtsaf de Linnaeusstraat in tot voorbij het Oosterpark. De ingang is aan uw linkerhand, links van de ingang van het Tropenmuseum. Ongeveer 4 minuten lopen.

Vanaf station Amsterdam Amstel (15 minuten):
Metro 51, 53 of 54 richting Centraal Station tot station Weesperplein. Van Weesperplein met tram 19 richting Diemen Sniep, tot halte Eerste Van Swindenstraat (3 haltes). De ingang is rechts naast de tramhalte, links van de ingang van het Tropenmuseum.

Of: Bus 37 (richting Molenwijk) tot halte Linnaeusstraat/Wijttenbachstraat. Sla linksaf de Linnaeusstraat in tot voorbij het Oosterpark. De ingang is aan uw linkerhand, links van de ingang van het Tropenmuseum. Ongeveer 4 minuten lopen.

Routebeschrijving met de auto

Vanaf Rotterdam:
Neem de A4 richting Amsterdam/Leiden. Verander bij Knooppunt De Nieuwe Meer van snelweg. Ga naar de A10 in de richting van Centrum. Verlaat de snelweg bij afrit 12 naar de s112 richting Amsterdam-Centrum/Duivendrecht/Diemen-Zuid/Amsterdam-Zuidoost. Ga verder op de Gooiseweg (s112). Neem op de rotonde de eerste afslag naar Wibautstraat (s112). Sla rechtsaf de oprit op naar Mauritskade in Amsterdam-Oost (s100). Voeg in op Mauritskade. Volg deze weg gedurende 1 kilometer. Sla rechtsaf aan het einde van de Mauritskade, dit is de Linnaeusstraat

Vanaf Den Haag:
Neem de A12 richting Amsterdam/Utrecht/Rotterdam. Verander bij verkeersknooppunt Prins Clausplein van snelweg. Ga naar de A4 in de richting van Amsterdam/Leiden. Volg verdere aanwijzingen vanaf Rotterdam.

Vanaf Utrecht:
Neem de A2 richting Amsterdam. Verander van snelweg A2 naar s110 (Nieuwe Utrechtseweg). Sla rechtsaf naar President Kennedylaan (s110). Vervolg deze weg, de President Kennedylaan, rechtdoor de stad in. De weg gaat over in de Amsteldijk. Volg deze weg gedurende 2,4 kilometer en sla dan rechtsaf de Torontobrug op (s100). Houd links aan en rijd door op Mauritskade (s100). Volg deze weg gedurende 1 kilometer. Sla rechtsaf aan het einde van de Mauritskade, dit is de Linnaeusstraat.

Vanaf Alkmaar:
Neem de A9 richting Amsterdam/Haarlem. Verander bij Knooppunt Badhoevedorp van snelweg. Ga naar de A4 in de richting van Amsterdam. Vervolg de weg naar de A10. Verlaat de snelweg bij afrit 12 naar de s112 richting Amsterdam-Centrum/Duivendrecht/Diemen-Zuid/Amsterdam-Zuidoost. Ga verder op de Gooiseweg (s112). Neem op de rotonde de eerste afslag naar Wibautstraat (s112). Sla rechtsaf de oprit op naar Mauritskade in Amsterdam-Oost (s100). Voeg in op Mauritskade. Volg deze weg gedurende 1 kilometer. Sla rechtsaf aan het einde van de Mauritskade, dit is de Linnaeusstraat.