Vandaag doet het gerechtshof Den Haag uitspraak in de zaak die Nigeriaanse boeren en organisatie Milieudefensie hebben aangespannen tegen Shell voor olievervuiling in de Niger Delta. Zij worden bijgestaan door advocaten Channa Samkalden en Elles ten Vergert.

De uitspraak is vanaf 11:00 uur live te volgen via deze link.

De NOS heeft in aanloop naar de uitspraak over de procedure bericht: Nigeriaanse boer hoort uitspraak in zaak tegen Shell: ‘Door hen ben ik alles kwijt’


Eerdere berichten

 

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.