Het strafrechtteam van Prakken d'Oliveira is dit jaar opgenomen in The Legal500 rankings en  kwam daarbij direct in de één na hoogste categorie (Tier 2) terecht. The Legal500 schrijft: 

Boutique firm Prakken d'Oliveira handles all aspects of criminal and administrative law, as well as human rights. Recent highlights include acting for the claimants in pursuing a claim against Rabobank pertaining to allegations of money-laundering concerning Mexican drug cartels. Headed by Michiel Pestman, the team includes the ‘"experienced’" Marq Wijngaarden, Göran Sluiter and Tamara Buruma.

Wij zijn uiteraard erg trots op deze mooie prestatie! 

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.