Het Openbaar Ministerie heeft aangekondigd  zo'n 20 verdachten te gaan horen in verband met de maatschappelijke onrust over de Oostvaardersplassen. De verdachten worden verdacht van het bedreigen en beledigen van Staatsbosbeheer en individuele boswachters. 

Het strafrechtteam van Prakken d'Oliveira staat een aantal van de verdachten bij. Voor meer informatie of advies naar aanleiding van een politie-oproep, kunt u contact opnemen met Barbara van Straaten of Frederieke Dölle

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.