Vacature: Gevorderd advocaat-stagiaire / advocaat-medewerker strafrecht

Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira Human Rights Lawyers is een Amsterdams advocatenkantoor met een lange historie in het strafrecht en op het gebied van mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten die hoogwaardige dienstverlening vooropstellen. De secties strafrecht, internationaal recht & mensenrechten, migratierecht en milieurecht werken nauw met elkaar samen.

Sectie strafrecht

De sectie strafrecht bestaat nu uit vijf personen. Onze advocaten staan in beginsel verdachten en opgeëiste personen bij in strafzaken op alle terreinen, en zijn gespecialiseerd in complexe zaken met een politieke component, internationaal strafrecht, sanctierecht, business and human rights en zaken waarin verschillende rechtsgebieden bij elkaar komen. Daarbij wordt waar nodig intensief samengewerkt met advocaten van andere secties van kantoor. Binnen de sectie is de expertise aanwezig om te procederen bij alle instanties, inclusief de Hoge Raad, het EHRM, het Hof van Justitie, de CTIVD en diverse comités. Enkele advocaten zijn tevens gespecialiseerd in de bijstand aan slachtoffers.

Wie zoeken wij?
Wij wensen de sectie te versterken met een gevorderd advocaat-stagiaire of (beginnend) advocaat-medewerker die zelfstandig werkt en graag samen nadenkt over de aanpak in zaken. Het is onze bedoeling de kernspecialisaties van de sectie strafrecht uit te breiden. Ervaring op het gebied van economisch of bestuursstrafrecht vormt een goede aanvulling op de reeds aanwezige expertises. Personen met een andere specialisatie binnen het strafrecht worden eveneens uitgenodigd te solliciteren.

Het beheersen van de Arabische en/of Turkse taal is een pre.

Wat bieden wij?
Wij bieden een kantoor met bijzondere zaken en enthousiaste collega’s, een informele werksfeer en mogelijkheden tot groei in een prachtig kantoor. Kijk voor meer informatie over ons kantoor op www.prakkendoliveira.nl.

Contact
Sollicitaties, bestaande uit sollicitatiebrief, curriculum vitae en ­een cijferlijst van de master, kunnen worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum voor sollicitaties is 15 oktober 2020. Sollicitanten zal in de tweede ronde worden gevraagd enkele door hen opgestelde stukken te overleggen.

Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met mw. Marissa Mogge-Ooms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 020-3446200.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.