Vacature: Receptiemedewerker (m/v/x) 23 uur in de week (tijdelijk)

Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira Human Rights Lawyers is een advocatenkantoor dat opkomt voor de belangen van individuen en bedrijven, met een bijzondere aandacht voor de rechten van de mens. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. In ons kantoor zijn ongeveer 40 mensen werkzaam.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische, informele werkomgeving in een prachtig kantoor, waarin je met gedreven collega’s samenwerkt en een bijdrage levert aan veelal heel bijzondere zaken. Je bent temidden van het reilen en zeilen binnen onze praktijk. Naast een mooi maandsalaris bieden we elke dag een heerlijke lunch.

Over de functie

Als receptiemedewerker lever je een onmisbare bijdrage aan de drukke praktijk van onze advocaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden. Naast het beantwoorden van telefoon- en mailverkeer, houd je je bezig met de verwerking van binnenkomende en uitgaande post en verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op de woensdagmiddag, donderdag en vrijdag (23 uur per week).

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over:

  • Ervaring als receptiemedewerker;
  • Beheersing van telefoontechnieken;
  • Zeer goede digitale vaardigheden;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

De ideale kandidaat is ook iemand die:

  • Gastvrij is;
  • Zorgvuldig, zelfstandig en ondernemend is;
  • Stressbestendig is, snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen;
  • Overzicht kan houden in een omvangrijke advocatenpraktijk;
  • Verantwoordelijkheid neemt.

Contact

Past deze functie bij jou, en wil je met ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, CV en eventuele referenties naar Félice Bogaert via sollicitaties@prakkendoliveira.nl.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.