Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor gevestigd aan de rand van het Oosterpark. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten die hoogwaardige dienstverlening vooropstellen. De secties internationaal recht & mensenrechten, strafrecht, migratierecht, en milieurecht werken nauw met elkaar samen.

Sectie Internationaal recht & mensenrechten

De advocaten van de sectie internationaal recht & mensenrechten staan Nederlandse en buitenlandse cliënten bij van wie fundamentele rechten zijn geschonden. Zij zijn gespecialiseerd in het voeren van procedures tegen grote partijen, zoals de Nederlandse staat, internationale organisaties en multinationals. De sectie internationaal recht & mensenrechten bestaat nu uit zes advocaten.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een (gevorderd) advocaat-stagiaire of beginnend medewerker met kennis van of belangstelling voor het civiele (proces)recht.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende praktijk met groeimogelijkheden en een informele werksfeer in een prachtig kantoor. Kijk voor meer informatie over ons kantoor op www.prakkendoliveira.nl.

Contact
Sollicitaties, bestaande uit sollicitatiebrief, curriculum vitae en ­ een cijferlijst van bachelor en master, kunnen worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum voor sollicitaties is 31 januari 2019.

Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met mw. Marissa Mogge-Ooms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 020-3446200.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.