Prakkken d’Oliveira is als juridisch adviseur betrokken geweest bij de opnames van de nieuwe film van Milieudefensie 'Draw the Line’, die deel uitmaakt van hun campagne tegen de kap van het laatste regenwoud.  

De film vertelt het verhaal van Ilukinda, een Indonesische vrouw wiens land is gestolen door een palmoliebedrijf. 'Draw the Line' is een Virtual Reality Film, waardoor de beelden op indringende wijze worden gebracht.

De film is te downloaden via de volgende apps:

Lees hier meer over deze campagne van Mileudefensie.

Tamara Buruma behandelde deze zaak.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.