Op 31 mei 2013 houdt Böhler Advocaten in samenwerking met Doughty Street Chambers en het Amsterdam Center for International Law een seminar getiteld International Justice and Challenges in the Middle East and North Africa. Locatie is The Hague Institute for Global Justice in Den Haag.

Sprekers zijn Professor Max du Plessis, Vera Gowlland-Debbas, Michiel Pestman, Prof. Göran Sluiter en Prof. Marc Weller.

Klik hier voor voor het programma en aanmeldingen.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.