prakken doliveira

Sinds 1 januari 2014 is de naam van Böhler Advocaten: Prakken d’Oliveira Human Rights Lawyers.

Net als voorheen legt ons kantoor zich toe op mensenrechten. Prakken d’Oliveira is een internationaal en nationaal gerespecteerd advocatenkantoor dat de grenzen van het recht verkent, en deze in de loop van de tijd heeft verlegd. De 17 advocaten van ons kantoor, gespecialiseerd in (internationaal) strafrecht, migratierecht en aansprakelijkheid voor mensenrechtenschendingen, zullen zich blijven hard maken voor fundamentele rechten van een ieder.

Prakken d’Oliveira heeft de afgelopen 30 jaar onder wisselende namen gewerkt. We hebben er nu voor gekozen de namen van twee gerenommeerde advocaten te kiezen die ons kantoor in het verleden hebben groot gemaakt.

Ties Prakken en Ulli Jessurun d'Oliveira spelen een bepalende rol in de geschiedenis van het kantoor. Al jaren vormen zij samen niet alleen het geheugen, maar ook het geweten van het kantoor. Daarnaast staan zij voor de band tussen ons kantoor en de wetenschap. Prakken en d’Oliveira hebben, met andere advocaten bij ons kantoor, hun sporen verdiend in de universitaire gemeenschap binnen en buiten Nederland. In hun traditie blijven wij ons onderscheiden door binnen en buiten de rechtszaal op te komen voor de fundamentele belangen van onze cliënten.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.