Gisteren was advocaat Michiel Pestman te gast bij de jaarlijkse 'Tony's Fair' van het chocolademerk Tony's Chocolony. Michiel sprak onder andere over de juridische context van het concept business and human rights, kinderarbeid in de cacaoketen en de zaak die momenteel bij het Amerikaanse Hooggerechtshof loopt tegen Nestlé voor veronderstelde kinderarbeid in hun cacaoketen. 

De Tony's Fair is een initiatief van Tony's Chocolony om meer aandacht te vragen voor duurzaak ondernemen. Tot de overige sprekers behoorden onder andere Pharell Williams, Idris Elba en Rutger Bregman.

Voor meer informatie over de fair zie hier.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.