Managementondersteuning voor 16 uur in de week

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. De secties strafrecht, migratierecht, bestuursrecht en internationaal recht & mensenrechten (inclusief civiel recht) werken nauw met elkaar samen.

De coöperatie wordt geleid door zeven advocaat-partners. Het dagelijks bestuur van de coöperatie bestaat uit drie advocaat-partners en de officemanager. We zijn thans op zoek naar een ondersteunende kracht om het officemanagement te versterken.

Over de functie

Jij en de officemanager zullen zich op specifieke taken toeleggen, hoewel jullie indien nodig ook voor elkaar zullen invallen. Ondersteuning op het gebied van financiën en personeelszaken vallen binnen de functie. Daarnaast behoren werkzaamheden met betrekking tot huisvesting, ICT en de bibliotheek tot het takenpakket. En in geval van bijvoorbeeld ziekte of grote werkdruk kan je worden gevraagd in te vallen op het secretariaat om daar secretariële ondersteuning te bieden.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat kan / is / heeft:

  • Communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • Accuraat;
  • Snel schakelen;
  • Prioriteiten stellen;
  • Financieel goed onderlegd;
  • Proactief;
  • Ervaring als (juridisch) secretaresse is een pré.

Contact

Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je voor ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, eventuele referenties en curriculum vitae naar Marissa Mogge-Ooms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum voor sollicitaties is 2 november 2018. Heb je op 9 november 2018 geen uitnodiging van ons ontvangen, dan is de keus niet op jou gevallen

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.