Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor gevestigd aan de rand van het Oosterpark. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten die hoogwaardige dienstverlening voorop stellen. De secties strafrecht, migratierecht (inclusief bestuursrecht) en internationaal recht & mensenrechten (inclusief civiel recht) werken nauw met elkaar samen. 

De advocaten van de sectie migratierecht verlenen rechtsbijstand op diverse terreinen binnen het migratierecht en hebben grote expertise op het gebied van het asielrecht, het reguliere vreemdelingenrecht en het nationaliteitsrecht. Er wordt geadviseerd, maar ook regelmatig geprocedeerd. We staan mensen bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand of op betalende basis.

Wie zoeken wij?

De sectie migratierecht wil zich versterken met een nieuwe collega op het gebied van het reguliere migratierecht, met een nadruk op arbeidsmigratie. 

Wij zoeken een gedreven advocaat met tenminste vijf jaar ervaring in dit rechtsgebied en met een netwerk en (betalende) praktijk. Ervaring in gerelateerde rechtsgebieden strekt tot aanbeveling. Wij hechten aan diversiteit op de werkvloer en zullen dat aspect in de beoordeling meewegen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende praktijk, een informele werksfeer in een prachtig kantoor, en competitieve arbeidsvoorwaarden. Toetreding tot de coöperatie kan in de toekomst een optie zijn.

Contact 

Sollicitaties, bestaande uit sollicitatiebrief en curriculum vitae, kunnen worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum voor sollicitaties is 19 oktober 2018. 

Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met mw. Marissa Mogge-Ooms via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 020-3446200.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.