Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. Er zijn ongeveer 20 advocaten en 22 medewerkers in de ondersteuning en bij de receptie werkzaam.

Over de functie

Elke dag zitten we met elkaar om de lunchtafel tussen 12:00 en 13:00. Als lunchmedewerker zorg je voor een goed gedekte tafel, houd je de bestellingen op dagelijkse basis bij en zorg je dat de ruimte ook weer netjes is na de lunch. Naast brood, beleg en salade willen we ook soms een soep of andere ‘special’ aanbieden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die gastvrij is en zich fijn voelt bij de informele sfeer binnen ons kantoor. Je spreekt en schrijft Nederlands en weet hoe je online bestellingen plaatst. Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de horeca en ziet wat nodig is. Je hebt eventueel affiniteit met de vegetarische / veganistische keuken. Je bent tussen maandag en vrijdag beschikbaar tussen omstreeks 11:00 en 14:00.

Contact

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV met contactgegevens naar Claartje Schrijvers via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.