Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. De secties strafrecht, migratierecht en internationaal recht & mensenrechten werken nauw met elkaar samen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische, informele werkomgeving in een prachtig kantoor, waarin je met gedreven collega’s samenwerkt en een bijdrage levert aan veelal heel bijzondere zaken. We bieden een gezellige lunch en organiseren  geregeld een kantoorborrel. 

Over de functie

Als receptionist lever je een onmisbare bijdrage aan de drukke praktijk van onze advocaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden. Naast het beantwoorden van telefoon- en mailverkeer, houd je je bezig met de verwerking van binnenkomende en uitgaande post en verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over:

- Enige ervaring als receptiemedewerker;
- Beheersing van telefoontechnieken;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

De ideale kandidaat is ook iemand die:

- Gastvrij is;
- Zorgvuldig, zelfstandig en ondernemend is;
- Stressbestendig is, snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen;
- Overzicht kan houden in een omvangrijke advocatenpraktijk.


Contact

Vind je dat je aan bovenstaand profiel voldoet en wil je met ons komen werken? Stuur dan je CV, motivatiebrief, en eventuele referenties enaar Félice Bogaert via sollicitaties@prakkendoliveira.nl.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.