Vacature: (Assistent) officemanager / 24-32 uur in de week (tijdelijk)

Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De secties strafrecht, migratierecht, bestuursrecht en internationaal recht & mensenrechten (inclusief civiel recht) werken nauw met elkaar samen.

De coöperatie wordt geleid door acht advocaat-partners. Het dagelijks bestuur van de coöperatie bestaat uit drie advocaat-partners en twee officemanagers. Vanwege het verlof van een van onze officemanagers, zijn wij per direct op zoek naar iemand die het officemanagement voor een periode van in elk geval vier maanden (tot en met juli 2023) komt versterken.

Over de functie

Samen met de andere office manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het kantoor. Jij ondersteunt de andere office manager met een eigen, specifiek takenpakket dat in overleg wordt samengesteld. Indien nodig zullen jullie ook voor elkaar invallen. Ondersteuning op het gebied van huisvesting, ICT, financiën en personeelszaken vallen binnen de functie.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat kan / is / heeft:

  • Communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • Accuraat;
  • Snel schakelen;
  • Prioriteiten stellen;
  • Proactief;
  • Ervaring bij juridische dienstverleners is een pré;
  • Ervaring met personeelszaken; ziekteverzuim, pensioen, verzekeringen;
  • Woonachtig in of omgeving Amsterdam.

Contact

Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je voor ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, eventuele referenties en curriculum vitae vóór 21 februari naar Félice Bogaert via sollicitaties@prakkendoliveira.nl. Kijk voor meer informatie over ons kantoor op www.prakkendoliveira.nl.

Let op:

Werving- en selectiebureaus hoeven niet te reageren.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.