Wie zijn wij?

Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. De secties strafrecht, migratierecht en internationaal recht & mensenrechten werken nauw met elkaar samen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische, informele werkomgeving in een prachtig kantoor, waarin je met gedreven collega’s samenwerkt en een bijdrage levert aan veelal heel bijzondere zaken.

Over de functie

Als receptiemedewerker lever je een onmisbare bijdrage aan de drukke praktijk van onze advocaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden. Naast het beantwoorden van telefoon- en mailverkeer, houd je je bezig met de verwerking van binnenkomende en uitgaande post en verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op de woensdagmiddag, donderdag en vrijdag (23 uur per week).

Wie zoeken wij?

De ideale kandida(a)t(e) voor deze vacature beschikt over:

Ervaring als receptiemedewerker;
Beheersing van telefoontechnieken;
Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

De ideale kandida(a)t(e) is ook iemand die:

Gastvrij is;
Zorgvuldig, zelfstandig en ondernemend is;
Stressbestendig is, snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen;
Overzicht kan houden in een omvangrijke advocatenpraktijk.


Contact

Vind je dat je aan bovenstaand profiel voldoet en wil je voor ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, eventuele referenties en curriculum vitae naar Marissa Mogge-Ooms via  sollicitaties@prakkendoliveira.nl.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.