Vacature: Officemanager (m/v) / 24-32 uur in de week


Wie zijn wij?


Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. De secties strafrecht, migratierecht, bestuursrecht en internationaal recht & mensenrechten (inclusief civiel recht) werken nauw met elkaar samen.


De coöperatie wordt geleid door acht advocaat-partners. Het dagelijks bestuur van de coöperatie bestaat uit drie advocaat-partners en de officemanager. Thans zijn wij op zoek naar een tweede officemanager.


Over de functie


Als officemanager houd je je bezig met het opstellen, implementeren en realiseren van bestuursbeleid. Je geeft leiding aan administratief personeel en je bent verantwoordelijk voor de personeelszaken, de salarisadministratie, huisvesting en ICT. Daarnaast ben je ook eindverantwoordelijk voor de financiën.


Wij zijn op zoek naar een officemanager die stevig in zijn/haar schoenen staat, iemand die doordacht en nauwkeurig te werk gaat en zaken volledig voorbereidt/onderzoekt, voordat er actie wordt ondernomen. Het is een zelfstandige functie en tegelijkertijd is er regelmatig interactie en overleg met de 3 partners van het Dagelijks Bestuur. De officemanager zal proactief moeten zijn en zal goed (vooruit) moeten kunnen plannen. De officemanager zal communicatief sterk moeten zijn en sociaal vaardig. Ervaring bij juridische dienstverleners is een pre.

Contact

Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je voor ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, eventuele referenties en curriculum vitae naar Marissa Mogge-Ooms via sollicitaties@prakkendoliveira.nl.

Kijk voor meer informatie over ons kantoor op www.prakkendoliveira.nl.

Let op:

Werving- en selectiebureaus hoeven niet te reageren.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.