Vacature: managementondersteuning (m/v) / 20-24 uur in de week

Wie zijn wij?
Prakken d’Oliveira is een Amsterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in mensenrechten. De advocaten van Prakken d’Oliveira zijn gedreven specialisten. Hoogwaardige en innovatieve dienstverlening staat voorop. De secties strafrecht, migratierecht, bestuursrecht en internationaal recht & mensenrechten (inclusief civiel recht) werken nauw met elkaar samen.

De coöperatie wordt geleid door acht advocaat-partners. Het dagelijks bestuur van de coöperatie bestaat uit drie advocaat-partners en twee officemanagers. Vanwege het zwangerschapsverlof van één van de officemanagers, zijn wij thans per direct op zoek naar een ondersteunende kracht om het officemanagement voor een periode van vijf maanden te versterken. Het betreft een periode tot en met 7 november 2021.

Over de functie
Jij en de officemanagement-assistent leggen je op specifieke taken toe. Indien nodig zullen jullie ook voor elkaar invallen. Ondersteuning op het gebied van financiën en personeelszaken vallen binnen de functie. Daarnaast behoren werkzaamheden met betrekking tot huisvesting, ICT en de bibliotheek tot het takenpakket

Wie zoeken wij?
De ideale kandidaat kan / is / heeft:
• Communicatief sterk en sociaal vaardig;
• Accuraat;
• Snel schakelen;
• Prioriteiten stellen;
• Financieel goed onderlegd;
• Proactief;
• Ervaring als (juridisch) secretaresse is een pré.

Contact
Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je voor ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief, eventuele referenties en curriculum vitae naar Emma Spigt via sollicitaties@prakkendoliveira.nl.

Kijk voor meer informatie over ons kantoor op www.prakkendoliveira.nl.

Let op:
Werving- en selectiebureaus hoeven niet te reageren.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.