Dit jaar zullen advocaten Channa Samkalden en Barbara van Straaten een workshop verzorgen op de SDG Action Day. De dag wordt medegeorganiseerd door het KIT Royal Tropical Institute/SDG House. Op de SDG Action Day op 24 september bekijk je een inspirerend plenair programma en kies je uit 25 workshops waarin je je kennis over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen bijspijkert, in gesprek gaat met experts en nieuwe contacten op kan doen. ‍‍Het volledige programma is terug te lezen op www.sdgactionday.nl.

Channa en Barbara zullen in dat kader een online workshop verzorgen met als thema: Strategisch procederen: handboek voor de bezorgde burgerIn de workshop zullen zij praktische tips delen over het aankaarten van maatschappelijke vraagstukken over de boeg van het recht. Hoe kun je maatschappelijke kwesties juridisch interpreteren en aankleden? Welke rechtsingangen zijn er? Wanneer is het nodig om de gang naar de rechter te maken en hoe kleed je dat praktisch in? Zijn er andere juridische mogelijkheden dan een rechtszaak om maatschappelijke kwesties onder de aandacht te brengen?

Tickets voor de dag kosten 20 euro maar de eerste 25 belangstellenden voor deze workshop kunnen via de actiecode 2PRWUWH gratis tickets registreren. Schrijf je dus nu in!

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.