Wij zijn trots op onze vermelding in de categorie 'Fraud & White Collar' van de Legal500 van dit jaar. The Legal500 schreef over ons kantoor: 

Prakken d'Oliveira is a key name for criminal and administrative law, but also has a niche in human rights issues. Recent highlights include acting for four non-governmental organisations in a criminal complaint against Shell and several of its former directors concerning Shell’s acquisition of the Nigerian oil block known as OPL 245.  Marq Wijngaarden heads the team, and Barbara van Straaten and Frederieke Dölle are also noted.

 

Lees de volledige vermelding hier.

Deel dit bericht via

Heeft u een vraag?

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Prakken d’Oliveira is een advocatenkantoor met expertise in en ervaring met asielrecht en regulier vreemdelingenrecht, Europees recht, bestuursrecht, (internationaal) strafrecht en mensenrechten. Onze advocaten verlenen advies en procederen in bezwaar bij de IND of de CTIVD, of voor rechtbank, gerechtshof, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, in cassatie voor de Hoge Raad, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJEU), de Verdragscomités van de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof (ICC) en diverse internationale tribunalen.