Werken bij Prakken d'Oliveira

Voor open sollicitaties voor een functie als advocaat(-stagiaire) of voor een administratieve functie kunt u contact opnemen met Annette Zamora en/of Yvonne van Drunen.

Studentstagiaires
Ben je rechtenstudent in de laatste fase van je masteropleiding of recent afgestudeerd en wil je een paar maanden meelopen op een bijzonder advocatenkantoor? Bij Prakken d'Oliveira krijg je alle kans om ervaring op te doen binnen een van onze rechtsgebieden.

Interesse? Stuur je sollicitatie, voorzien van een recent cv met universitaire cijferlijsten (LL.B en LL.M) per e-mail aan sollicitaties@prakkendoliveira.nl. Geef duidelijk aan wat je motivatie is, waarom je juist voor Prakken d'Oliveira en het betreffende rechtsgebied kiest, en vanaf welke datum je beschikbaar bent. Vermeld ook eventuele relevante bijbanen en nevenactiviteiten.

  • Geef bij je sollicitatie duidelijk aan bij welke van onze drie secties je graag stage wil lopen (te weten: internationaal recht, strafrecht, of migratierecht), althans welke van de drie secties jouw voorkeur heeft.

In beginsel neemt Prakken d'Oliveira alleen Nederlandssprekende studentstagiaires aan met kennis van het Nederlands (proces)recht. Een belangrijk deel van onze praktijkvoering vereist deze kennis.